Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da sie teleportowac sie do nieznajomych?

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyślesz komuś zapro to powinieneś go mieć w osobach oczekujących na odebranie zaproszenia kliknij prawym i sprawdź kiedyś tak było można ale czy nadal tak jest to nie wiem jest konkurs "poszukiwana poszukiwany" i możliwe że usunęli tę opcję aby nie było tak łatwo. ;)

Zbieram +. ;)

Opublikowano

A co to ten konkurs?

szukasz 2 typów z temu i dostajesz nagrody jak ich zlapiesz (zrobisz ss im i wyślesz na email) nicki naughty cos i ktos z reguły te nagrody to raczej jakieś bosty

ukrywają się w rożnych miejscach na mapie taki event wiec wkładaj czeci do swojego ultra trabanta i wio czekac na event

"Poszukiwany, poszukiwana", w którym trzeba będzie odszukać obu koordynatorów NFS World w świecie gry. Pierwsza osoba, która znajdzie poszukiwanych i zrobi im obu zdjęcie oraz prześle je na adres [email protected] , zostanie nagrodzona kodem na Pakiet Startowy dający 8000 punktów SpeedBoost. W temacie koniecznie wpiszcie poszikiwany poszukiwana"

Mój trabanta ( Lotus Evora ) Ma wszystkie ultra części a biusty my się przydały. A gdzie są jakieś wskazówki gdzie oni są? A są jakieś wskazówki wogole ?

nie ma sam znajduj

Opublikowano

Mój trabanta ( Lotus Evora ) Ma wszystkie ultra części a biusty my się przydały. A gdzie są jakieś wskazówki gdzie oni są? A są jakieś wskazówki wogole ?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...